Mehmet spreekt Beau aan op haar lakse gedrag

Mehmet spreekt Beau aan op haar lakse gedrag

Een tijdje geleden kwam er een mail binnen van illusionisten Rob en Emiel. Zij zullen op 17 februari een magische show opvoeren in Utopia. Bas, Beau, Chipp, René en de tweeling zijn uitgekozen om mee te doen aan deze show. Hiervan zal er één winnaar gekozen worden die mee mag doen aan een van de liveshows van Rob en Emiel buiten Utopia. Beau en Linda hebben aangegeven dat zij de organisatie van het evenement op zich zouden nemen. De twee zijn hiermee verantwoordelijk voor alles wat er geregeld moet worden. Mehmet komt tot de ontdekking dat Beau al een aantal dingen voor het evenement besteld heeft maar dat er nog geen begroting is gemaakt. Krijgen we ooit nog een begroting te zien? vraagt Mehmet dan ook aan haar. Beau antwoordt dat Linda en Ivan hiernaar zouden kijken maar dit nog niet is gebeurd omdat Linda druk is met de tv opnames van het programma stelletje pottenbakkers. Mehmet vindt dit een slap excuus van Beau en hij vindt het absoluut niet kunnen dat Beau al pakjes besteld heeft zonder dat er een begroting is. Zonder juiste begroting kan het evenement niet doorgaan benadrukt Mehmet streng. Het gaat sowieso door reageert Beau fel. Mehmet wijst Beau er vervolgens op dat de Utopia Magic show al over zes dagen is en dat er dus echt wat moet gebeuren. Uiteindelijk besluiten de twee dat de bestelling die al is gedaan voorlopig van Beau haar zakgeld afgetrokken wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *