Madilia legt uit waarom zij niet heeft geholpen met de boodschappen

Madilia legt uit waarom zij niet heeft geholpen met de boodschappen

Linda en Madilia zijn vriendinnen van elkaar maar al een tijdje loopt het niet helemaal lekker tussen de twee. Linda irriteert zich al twee dagen aan Madilia omdat zij niet ’s avonds heeft meegeholpen met de boodschappen, terwijl dit de taak van hen beide was. Linda heeft Madilia hiermee geconfronteerd en dit bespreekt ze met Romy. Afgelopen avond kwam ze naar mij toe en toe legde zij uit wat haar irriteerde vertelt Madilia. En voegt eraan toe dat zij erg moe was en daarom is gaan slapen. Het is niet expres probeert ze uit te leggen aan Romy. Daarnaast legt ze uit dat ook Linda vaak niet kon helpen bij Madilia. Ik doe daar niet zo moeilijk over. Ik vind het niet leuk dat er zo’n ding van wordt gemaakt benadrukt ze. Romy snapt haar helemaal. Ik deed het echt niet met opzet sluit Madlia het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *