Gaat de magic show in Utopia nog wel door?

Gaat de magic show in Utopia nog wel door?

Nadat Mehmet Beau heeft aangesproken over de Utopia Magic show doet hij verslag bij Billy. Hij vertelt dat Beau heeft gezegd dat de bestelling die is gedaan van haar zakgeld afgehaald mag worden. Hiermee lijkt dit probleem te zijn opgelost maar Mehmet en Billy zijn nog steeds niet te spreken over de organisatie van het evenement. Zonder begroting zijn er ook geen betalingen merkt Mehmet op. En vindt het vervelend dat alle bewoners precies weten hoe het werkt rondom de evenementen maar niet iedereen zich hieraan houdt. Als eindverantwoordelijke voor het geld weigert Mehmet bestellingen te plaatsen zonder op papier te hebben staan wat er verdiend gaat worden met een evenement. Billy begrijpt hem. We kunnen niemand vertrouwen voegt ze er met een zucht aan toe. Ze vindt het dan ook heel vaag dat juist Beau, die volgens haar erg principieel is, zich niet aan de afspraken houdt. Ik ben benieuwd gaat ze verder. Mehmet benadrukt nogmaals dat het evenement niet doorgaat als de begroting maandag niet rond is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *