De bewoners stellen elkaar pittige vragen in een anoniem vragenrondje

De bewoners stellen elkaar pittige vragen in een anoniem vragenrondje

Beau heeft eerder vandaag het idee geopperd om iets leuks met de groep te doen. Ze had het idee om, net als een tijdje geleden een anonieme vragenronde te doen. Iedereen heeft vandaag, anoniem twee vragen in een bakje mogen stoppen. Een paar uur later is het dan zover. De bewoners hebben zich op de banken in de woonkamer verzameld. Beau leidt het spel en leest een voor een de vragen voor. De eerste vraag is voor Billy, die moet vertellen wat het mooiste is wat haar is overkomen in Utopia. Mijn neuscorrectie antwoordt ze vastbesloten. De volgende vraag is voor Baldr. Hier blijven en niet hier trouwen of nu naar huis en een giga huwelijk, wat zou je doen? Baldr moet hier even over nadenken maar antwoordt dan toch dat hij in Utopia zou blijven. Beau leest de ene na de andere vraag voor. Er zitten een paar pittige en confronterende vragen tussen waar de bewoners zo eerlijk mogelijk antwoord op geven.

Na het anonieme vragenrondje wordt er flink wat nagepraat. Ivan vertelt aan Beau dat hij haar een mooi mens vindt en dit komt mede door de antwoorden die zij heeft gegeven. Je bent gewoon een sterke vrouw complimenteert hij haar. Romy, Demi en Fay vinden het erg verdacht dat Baldr heeft gekozen voor een singel opnemen in plaats van voor zijn huwelijk in Utopia. Hoe belangrijk is dat huwelijk voor hem? willen de dames weten. Ze besluiten hem hiermee te confronteren. Baldr geeft aan dat hij buiten altijd nog kan trouwen en dat hij daarom zijn keuzes heeft gemaakt. Al met al zat de sfeer er wel lekker in en hebben de bewoners eens gezellige dag gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *