Vergeten de mannelijke bewoners Valentijnsdag?

Vergeten de mannelijke bewoners Valentijnsdag?

Valentijnsdag komt eraan en dit is de vrouwen in Utopia niet ontgaan. Romy heeft besloten om deze liefdevolle dag morgen al met Cemal te vieren. Al dagen is ze bezig met de voorbereidingen voor een bijzondere avond. Ook Fay is druk in de weer voor Chipp en Demi wil Senna graag verrassen. Tijdens het anonieme vragenrondje was er een vraag gericht aan alle mannen. Morgen vieren we Valentijnsdag, zijn jullie voorbereid? De mannen met een vriendin schrokken hier erg van en gaven eerlijk toe nog niet helemaal voorbereid te zijn. Dan vieren we geen Valentijn roept Chipp door de loods. Niet veel later zoekt Cemal Mehmet op. Kan ik zo een Valentijn cadeautje afrekenen? fluistert hij. Mehmet geeft hem een knipoog en zegt dat het wel goed komt. Zorgen de mannen dan toch nog voor een leuke verrassing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *