Het verdwenen kabeltje van José is terecht

Het verdwenen kabeltje van José is terecht

Een paar dagen geleden kwam José tot de ontdekking dat haar kabeltje, waarmee ze muziek op haar mp3-speler kan zetten plotseling was verdwenen. Ze was hier absoluut niet over te spreken. Er was er nog een ander kabeltje maar Romy claimde dat deze van haar was en dus bleef José zonder kabeltje zitten. Als Demi en Fay achter de computer zitten komt er een mail binnen. De mail is van een Utopia fan die een hoodie bij Romy en Billy had besteld. In het voor vakje van de hoodie trof de persoon in kwestie een klein kabeltje aan. Demi en Fay moeten hier om lachen en roepen meteen José erbij. Dan heeft Romy mijn kabel en is dát Romy haar kabel lacht José. Ook Romy wordt erbij gehaald. Ze kan erg lachen om de ietwat domme actie van haarzelf. Mysterie opgelost roept ze vrolijk door de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *