José is boos omdat ze denkt dat iemand haar kabel heeft gestolen

José is boos omdat ze denkt dat iemand haar kabel heeft gestolen

Na de leuke Magic Show slaat de gezellig stemming ineens om, althans bij José. José is namelijk haar mp3 kabeltje kwijt en hier is ze op z’n zachts gezegd niet blij mee. Iemand moet hem toch meegenomen hebben. Ik word hier echt niet goed van moppert ze. De andere bewoners stellen haar gerust en laten haar weten dat het kabeltje echt wel weer boven water komt. Maar hier heeft José geen oren naar, ze is boos dat hij weg is en denkt dat één van de bewoners hem heeft gestolen. Ik heb hier echt geen woorden voor raast ze door. En besluit bij iedereen langs te gaan om te vragen of ze haar kabeltje hebben. Uiteindelijk blijkt Madilia twee kabels te hebben, waarvan eentje waarschijnlijk van José is. Dat is waarschijnlijk gisterenavond per ongeluk gebeurd met editen lacht Madilia. Eind goed al goed zullen we maar zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *