De Utopianen strijden om mee te mogen doen aan de act van de twee illusionisten

De Utopianen strijden om mee te mogen doen aan de act van de twee illusionisten

Beau en Linda hebben bekend gemaakt dat op 17 februari illusionisten naar Utopia komen voor een evenement. De illusionisten zullen magische acts opvoeren, waarbij vier bewoners mee mogen doen. Afgelopen avond zullen ze voor deze vier plekken strijden. De bewoners die mee willen doen, zijn al de hele dag bezig met het voorbereiden van hun act die beoordeeld zullen worden door Beau en Linda. Na het avondeten maken de kandidaten zich klaar voor hun acts en als ze zich allemaal mooi hebben aangekleed, nemen ze plaats in de woonkamer. Beau en Linda nemen het woord en leggen uit wat de bedoeling is. Welkom allemaal bij de grote Magic Utopia show begint Beau. Linda laat weten op welke punten zij en Beau zullen letten bij de acts. Dit zijn er nogal wat. Presentatie, outfits, originaliteit, creativiteit, enthousiasme, special effects , moeilijkheid en natuurlijk het show element somt ze op. Daarna is het tijd om te beginnen met de Magic Utopia show en Demi en Fay bijten het spits af. Onder luid gejoel verschijnen de twee met gezichtsmaskers op het podiumpje. Let the magic begin!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *