Beau, José en Cemal organiseren een speedate diner voor de groep

Beau, José en Cemal organiseren een speedate diner voor de groep

Voordat de illusionisten langskomen, gaan de bewoners eerst iets anders doen. Beau, José en Cemal hebben afgelopen avond namelijk een verrassing voor de groep. In plaats van met z’n allen aan tafel het avondeten op te eten, gaan de bewoners namelijk speeddaten. Op 11 februari vindt José haar evenement plaats, waarbij ze veganistisch zal koken en bezoekers ook gaan speeddaten. Voordat het zover is, willen Beau, Cemal en José dit eerst met de groep uit proberen. Beau en Cemal hebben de tafelindeling gemaakt en hebben geprobeerd om bewoners bij elkaar te zetten die doorgaans niet met elkaar omgaan. Als alles klaar staat, nemen de bewoners plaats aan de tafeltjes. Lekker daten met elkaar en na vijf minuten wisselen zegt José tegen de groep. Dan is het tijd om te beginnen met de speeddates en de bewoners beginnen aan aparte tafels aan hun avondeten. En zo verliep de avond zeer gezellig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *