Binnenkort komen er illusionisten naar Utopia voor een magische avond

Binnenkort komen er illusionisten naar Utopia voor een magische avond

Gisteren heeft Beau een mail ontvangen en die wil ze graag met Linda delen. Afgelopen avond gaan de twee in het huisje van Beau zitten. Een tijdje geleden hebben de dames een mail gestuurd naar illusionisten van een tv programma. Het lijkt hen namelijk leuk als de illusionisten langskomen in Utopia. Met deze mail krijgen de twee antwoord op hun vraag. De illusionisten zijn van plan om aanstaande zaterdag langs te komen. Het lijkt hen weer leuk als er een groot evenement van wordt gemaakt, een magische avond. In totaal zullen ze vier acts met vier bewoners uitvoeren. Wat tof zegt Beau enthousiast. Linda is net zo blij en de twee spreken af om het groots aan te pakken. We moeten aan de slag benadrukt Linda opgetogen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *