Beau en Ivan denken erover de banken te verkopen om de bankhangers tegen te gaan

Beau en Ivan denken erover de banken te verkopen om de bankhangers tegen te gaan

Als Bas afgelopen avond met Ivan bij de bar staat, komt hij ineens met een plan die afrekent met alle bankhangers. Wat zou je ervan vinden als we de banken gewoon verkopen? fluistert hij zachtjes tegen Ivan. Dit klinkt Ivan goed in de oren. Het lijkt hem geweldig als hij in de ochtend een bankloze loods aantreffen. Gewoon de banken weg, gratis laten ophalen voegt Bas eraan toe. Toch weet Ivan niet of het de juiste uitwerking zal hebben. Gaan ze niet gewoon in plaats van op de bank zitten, in hun bed leggen? vraagt hij zich hardop af. Bas merkt op dat niemand midden op de dag op zijn of haar bed zal gaan liggen maar volgens Ivan gebeurt dit nu ook al. Bas schudt zijn hoofd als hij dit hoort. Ik word er droevig van eindigt hij. Gaan de twee echt de banken verkopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *