De tweeling zit er doorheen omdat ze elkaar te weinig zien

De tweeling zit er doorheen omdat ze elkaar te weinig zien

Fay zit er afgelopen avond even doorheen. Ze heeft het erg druk met zakelijke dingen voor de bv en ze mist het om leuke dingen te doen met haar zus Demi. Aangezien ze veel samen is met Chipp en Demi met Senna, brengen de zussen ook veel minder tijd met elkaar door. In de bistro huilt Fay dan ook bij Demi uit, terwijl ze door haar tranen heen probeert te vertellen wat haar dwars zit. We spreken elkaar bijna niet huilt Fay. Ze heeft het de laatste tijd erg moeilijk en mist de lol. Elke dag wacht ik maar tot ik weer naar bed kan voegt ze eraan toe. Demi vindt het moeilijk om haar zo verdrietig te zien en al snel wordt zij ook emotioneel. Ze had geen idee dat Fay er zo doorheen zit. En stelt voor om overdag meer plezier met elkaar te hebben en de administratieve zaken naar ’s avonds te verschuiven. Het is veel leuker om overdag samen te zijn en dat we ’s avonds dan met de jongens zijn voegt ze eraan toe. Ze slaat daarna een arm om haar zus heen, die al wat rustiger lijkt te worden. Je bent altijd m’n nummer één drukt Demi Fay op het hart. Jij ook de mijne eindigt Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *