Billy en Romy praten hun eerdere ruzie uit

Billy en Romy praten hun eerdere ruzie uit

Billy en Romy hebben nog steeds niet met elkaar gepraat sinds hun flinke ruzie maar als Romy een paar uur later is gekalmeerd kunnen zij en Billy weer praten. De twee gaan bij de stal zitten en Billy neemt het woord. Ze legt uit hoe zij zich voelt en waarom ze wegliep van het gesprek. Ik werd emotioneel en ik wilde het niet nog erger maken dan het al was zegt ze. En legt uit dat de keuze voor Madilia op gevoel is gemaakt en niet tactisch. Daarbij wist ze dat Bas zijn eigen plan zou trekken en zich niet vast zou houden aan de stemmen. Daarna vertelt Romy hoe zij erover denkt. Ze had niet verwacht dat Billy het risico zou laten lopen dat Romy weggestemd kan worden. Dit gevoel wilde ze alleen met Billy delen. De twee praten rustig verder en het lijkt erop dat ze elkaar beginnen te begrijpen. Al snel gaat het ook over de eindstrijd en het feit dat Romy het moeilijk vindt dat er een spel wordt gespeeld. Ik ben een beetje gespannen voor wat er nog meer gaat komen vertelt ze. Billy knikt, ze begrijpt dat Romy zich zo voelt. Ik ben er voor je benadrukt ze vervolgens. Alles zit weer goed tussen de twee en ze geven elkaar een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *