Romy spreekt Billy aan op tactisch stemmen en krijgen knallende ruzie

Romy spreekt Billy aan op tactisch stemmen en krijgen knallende ruzie

Romy is er de afgelopen uren achter gekomen dat ze het spelletje rondom het stemmen misschien niet zo slim heeft gespeeld. Zij heeft haar stem aan Billy gegeven maar andersom heeft Billy niet op haar gestemd. En dat doet haar pijn. Ze besluit daarom met Billy te gaan praten en ze vraagt haar om even mee naar buiten te lopen. Ze legt vervolgens aan Billy uit wat haar precies dwarszit. Ik heb gestemd vanuit mijn goedheid maar nu voel ik me een beetje genaaid legt ze uit. Billy heeft volgens haar tactisch op Madilia gestemd en daar baalt ze van. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan gaat ze verder. Billy meldt Romy dat zij helemaal niet met een bepaalde reden op Madilia heeft gestemd. Al snel lijkt het alsof de twee lijnrecht tegenover elkaar staan. Volgens Billy wil Romy haar een schuldgevoel aanpraten maar dit ziet Romy totaal niet zo. Zij voelt zich genaaid en wil dat tegen Billy kunnen zeggen. Billy begrijpt echter niet wat Romy bedoelt en de irritaties lopen snel op. Je voelt je aangevallen verwijt Romy Billy. Omdat jij me niet laat uitpraten ja! schreeuwt Billy fel terug. De argumenten gaan over en weer en niet veel later besluit Billy uit het gesprek te stappen, omdat het volgens haar geen zin heeft. Dit schiet bij Romy helemaal in het verkeerde keelgat en ze wordt woest. Ik vind het vreemd dat je voor Madi kiest! Ik ben helemaal klaar met deze vriendschap schreeuwt ze naar har. Billy op haar beurt schreeuwt kwaad terug naar Romy. Als jij zo snel een vriendschap opgeeft dan ben ik er ook klaar mee vervolgd ze woest. De twee lopen de loods binnen en Billy neemt plaats op de banken. Romy is haar boosheid echter nog niet kwijt. Vies, goor takkewijf schreeuwt ze terwijl ze via de keuken naar buiten loopt en de deur achter zich dicht gooit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *