Romy is klaar met de vriendschap tussen haar en Billy

Romy is klaar met de vriendschap tussen haar en Billy

Nadat Romy woest naar buiten is gelopen omdat ze ruzie heeft met Billy, gaat Beau kijken hoe het met haar is. Moet je mijn hart eens voelen zegt Romy boos tegen haar. Beau vraagt Romy wat er aan de hand is en ze vertelt in het kort wat er zojuist gebeurd is. Het is klaar Beau fluistert ze daarna. Ik kan hier niet meer tegen. Ik voel me genaaid en het doet me pijn gaat ze verder. Beau probeert haar rustig te krijgen en langzaamaan lijkt dat een beetje te lukken. Romy blijft echter kwaad op Billy, die haar in haar ogen oneerlijk behandeld heeft. En dan loopt ze weg uit een gesprek. Dat moet je echt nooit doen bij mij vervolgd ze. En vertelt verder  dat er haar vanmiddag een hoop duidelijk is geworden. Er wordt zoveel duidelijk nu. Het spel is begonnen besluit ze, waarna ze richting het keetje loopt om met Demi en Fay te praten.

Iets verderop praten Billy en Chipp ook over de ruzie. Chipp laat aan Billy weten dat hij juist Romy had geadviseerd om er geen punt van te maken dat Billy haar stem aan Madilia heeft gegeven. Wat een fool zucht hij. Billy vertelt dat haar uitleg over haar stem op Madilia Romy geen voldoening gaf. Daarbij gaf zij haar een schuldgevoel, waar Billy niet van gediend is. En denkt dat Romy alleen maar wil horen dat ze spijt heeft maar dit heeft ze niet. Waarom heb ik haar genaaid dan? vraagt Billy zich hardop af. Zeg maar wat ik verkeerd heb gedaan, want ik begrijp het echt niet voegt ze eraan toe. Chipp haalt zijn schouders op, hij weet het antwoord ook niet. Wel heeft hij het een en ander over de keuze van Billy te zeggen. Ik vind de keuze voor Madilia interessanter dan dat je niet op Romy hebt gestemd zegt hij. Maar volgens Billy was het een impulsieve beslissing. Ach, ik heb lukraak wat gedaan eindigt ze fel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *