Fay en Demi proberen Romy te kalmeren na de flinke ruzie over tactisch stemmen

Fay en Demi proberen Romy te kalmeren na de flinke ruzie over tactisch stemmen

Als Romy met Beau heeft gepraat over de hoog opgelopen ruzie met Billy loopt ze richting de tweeling om ook bij hen haar hart te luchten. Al snel begint Romy te huilen als ze de tweeling vertelt wat er allemaal is gebeurd. Volgens haar heeft zij vanuit haar eigen goedheid op Billy gestemd en daarom voelt ze zich enorm genaaid dat dit andersom niet zo bleek te zijn. Demi en Fay reageren fel en lijken de kant van Romy te kiezen. Mag ik vragen waar zij mee bezig is vraagt Fay beledigd. Demi denkt het wel te weten, want volgens haar speelt Billy het spelletje. Dit is voor Romy echter niet genoeg, want zij zou haar vriendschap altijd boven het spel verkiezen vertelt ze snikkend tegen de twee. Demi en Fay proberen Romy een beetje te troosten en voorzichtig verschijnt er weer een glimlach op het gezicht van haar. Ik zou er niet te veel woorden aan vuil maken Romy, dat is het niet waard drukt Fay haar op het hart. Eén ding is de dames wel duidelijk geworden vandaag. She’s playing the game and she’s playing good besluit Fay mysterieus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *