Billy is erg gekwetst omdat Romy aan haar oprechtheid twijfelt

Billy is erg gekwetst omdat Romy aan haar oprechtheid twijfelt

Na haar gesprek met Chipp, legt Billy de ruzie afgelopen avond ook aan Madilia uit. Billy vertelt dat Romy denkt dat Billy haar als concurrentie ziet en daarom niet op haar heeft gestemd maar dit is niet geval volgens Billy zelf. Hoewel Billy wel denkt dat het weer goedkomt, vindt ze het vervelend dat Romy zo gereageerd. Als je gaat twijfelen aan de vriendschap om dit soort dingen, dan vraag ik me ook af wat de vriendschap waard is voegt ze eraan toe. En vindt niet dat ze omwille hun vriendschap op Romy had moeten stemmen. Dat kun je toch niet van me verlangen, alleen maar omdat we vriendinnen zijn? vraagt ze zich hardop af. Dat Romy twijfelt aan mijn oprechtheid, kwetst mij benadrukt ze. Als ze zo naar me kijkt, dan is de vriendschap misschien inderdaad niet zoveel waard vervolgd ze met een zucht. Midden in het gesprek loopt Romy langs. Billy grijpt haar kans en vraagt aan haar of ze nog wil praten. Dat doen we straks wel. Dit is nog niet het juiste moment om te praten laat Romy kortaf weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *