Romy voelt zich genaaid doordat ze geen stem van Billy heeft gehad

Romy voelt zich genaaid doordat ze geen stem van Billy heeft gehad

Romy, Chipp en Bas hebben het over de vrijstelling die Madilia heeft gekregen. Volgens Romy is er tactisch gestemd en hebben mensen niet op Madilia gestemd omdat ze het haar gunnen. Je grootste concurrent ga je geen vrijstelling geven denkt Bas. En daarom is Madilia een hele veilige keuze geweest voegt hij eraan toe. Romy realiseert zich dat haar stem wellicht niet de aller slimste is geweest. Ze heeft op Billy gestemd maar volgens Chipp was dit niet verstandig. Dat is dus echt een domme stem voegt hij eraan toe. Wat later praten hij en Romy verder over Romy haar stem. Ze geeft aan zich een beetje genaaid te voelen. Dit omdat zij haar stem aan Billy heeft gegeven terwijl Billy op Madilia heeft gestemd. Chipp snapt Romy haar gevoel en adviseert haar om er met Billy over te praten, omdat dit haar anders alleen maar dwars blijft zitten. Het vervolg lees je zo…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *