Baldr heeft een rap geschreven over zijn gevoelens en de huidige groep

Baldr heeft een rap geschreven over zijn gevoelens en de huidige groep

Baldr en René praten in de bistro over hun doelen. Baldr laat weten dat hij in Utopia is gekomen om zijn dromen waar te maken en zijn kennis te delen. En vertelt daarna aan René dat hij een rap heeft geschreven over zijn gevoel hier. Hij pakt een papiertje uit zijn zak en begint met het rappen van zijn geschreven tekst. De tekst gaat over zijn ontwikkeling in Utopia en zijn doelen. Over de andere bewoners heeft hij ook het een en ander te vertellen. Veel mensen zijn hier niet echt, ze praten goed, maar doen slecht. Ik ben echt, maar zij nep rapt Baldr. Na de rap legt Baldr uit dat veel bewoners een masker op hebben maar dat hij in ieder geval zichzelf nog in de spiegel aan kan kijken

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *