Romy is ervan overtuigd dat er tactisch gestemd is tijdens de vrijstelling

Romy is ervan overtuigd dat er tactisch gestemd is tijdens de vrijstelling

Nadat Bas de vrijstelling aan Madilia heeft gegeven wordt er behoorlijk over nagepraat. Volgens Romy is er behoorlijk tactisch gestemd en dit bespreekt ze met Fay. Billy heeft op Madilia gestemd begint ze haar verhaal. Ze vindt dit vreemd, aangezien Romy denkt te weten dat Bas Madilia sowieso niet naar huis had gestuurd. Ik ben niet dom, het is allemaal gewoon heel tactisch gaat ze verder. Ik stem op iemand waarvan ik denk die zou het misschien nodig hebben om te blijven maar dat gaat volgens haar dus niet voor iedereen op. En waarom zou ik op iemand stemmen waarvan ik zeker weet dat ze blijft? vraagt ze hardop. Omdat je het iemand anders niet gunt reageert Fay. De twee zijn het er verder over eens dat het een vreemde stemming is geweest en ze praten nog lang door over wie op wie heeft gestemd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *