Bas maakt aan zijn mede bewoners bekend wie er vrijstelling krijgt en in Utopia mag blijven

Bas maakt aan zijn mede bewoners bekend wie er vrijstelling krijgt en in Utopia mag blijven

Als iedereen de ondervraging van Bas heeft doorstaan wordt er veel nagepraat. Bas loopt ondertussen rond om hier en daar nog wat onzekerheid te zaaien. Niet veel later trekt Bas zich terug om de stemmen te tellen. Zes mensen die Johan naar huis willen mompelt hij. Drie mensen die Billy naar huis willen, twee mensen die Chipp naar huis willen en drie mensen die Fay naar huis willen gaat hij verder. Uiterlijk roept Bas de groep bij elkaar voor de uitslag. De groep verzamelt zich snel op de banken en luistert met spanning naar wat Bas te vertellen heeft. De stemmen zijn geteld begint Bas zijn verhaal. Voor hem staat het kistje met de briefjes voor de vrijstelling. Ik heb hier alle informatie. En ik dacht dat kan ik wel gaan voorlezen maar dan geef ik al mijn kennis weg gaat hij verder. Vervolgens staat hij op en loopt hij naar de kachel, waar hij alle briefjes ingooit. Terwijl de briefjes verbranden gaat Bas over tot het doen van zijn mededeling. Degene die vrijgesteld wordt gaat hij mysterieus verder… is Madi!  Madilia kan haar geluk niet op en springt gillend in de lucht, waarna ze gefeliciteerd wordt door alle bewoners. Ze is zichtbaar opgelucht. Zij hoeft zich volgende week in ieder geval geen zorgen te maken en gaat voorlopig nog niet naar huis.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. J.C.Spangenberg at 20:13

  Gewoon die roddeltante Billy naar huis sturen. Zij vertelt allen dat zij in aanmerking moet komen voor het winnen van Utopia, omdat ze er het langste zit. Ben haar liever kwijt dan rijk. Zo overtuigt van haar gelijk en maar ohaën over de andere inwoners om er beter van
  Te worden. Weg met die tante. Te oneerlijk. Malkiel

 2. Chagija at 20:41

  Natuurlijk Hans ben je weer op weg om Johan straks te gaan hemelen
  Natuurlijk heeft Bas nu een troef en dat is heel iets anders als wat jij er nu weer van maakt

 3. P. Slagmolen at 15:21

  Het geheugen van de bewoners is wat kort. De stem heeft gezegd dat iedereen die op dat moment in utopia zat/zit blijft tot het eind. Was december. Bas is er om wat sensatie en boosheid te maken, wat hem dus goed lukt. Als iedereen mag blijven gaat dus de laatste naar huis. Is Ivan.

 4. Henk at 13:41

  Ik denk dat het voor hele utopia gebeuren beter is dat Bas Billy naar huis stuurt, zij wil alles naar haar hand zetten en veelal achter de rug van de medebewoners, zij heeft nooit wat verkeerds gedaan.

 5. cormar at 23:57

  ik snap niet waar basje mee bezig is. hij organiseert enquetes, waar hij alleen inzage in de uitkomst heeft. hij maakt zelf uitkomsten, zet zelf streepjes . hij maakt de slangenkuil alleen maar dieper en heftiger. waar baseert dat zelfingenomen mannetje zijn positie in de groep op ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *