Madilia en Linda bekijken de opnames die Bas tijdens zijn verhoor gemaakt heeft

Madilia en Linda bekijken de opnames die Bas tijdens zijn verhoor gemaakt heeft

Bas heeft iedere bewoner vanmiddag om twee antwoorden gevraagd en hij heeft dit ook gefilmd. Madilia heeft de camera in handen gekregen en samen met Linda loopt ze naar de kas om de beelden terug te gaan kijken. De twee gaan zitten en kijken nieuwsgierig naar de beelden. Je ziet het niet roept Madilia teleurgesteld uit.Ah dat heeft Bas helemaal niet tegen mij gezegd dat je je briefje niet aan de camera hoefde te laten zien roept Linda verbaasd uit. De twee kijken naar het stukje waarin Beau haar antwoorden opschrijft. Ze kunnen het moeilijk lezen en spoelen het keer op keer terug. Ze geeft Johan de vrijstelling zeggen Madilia en Linda in koor. Wat later proberen ze erachter te komen wie Beau weg wil stemmen. Wow, Beau stuurt Billy naar huis roepen beiden uit. Ze lachen en geven elkaar een high five. Van alle stemmingen proberen ze te achterhalen wie op wie gestemd heeft, maar bij sommige stukjes blijft het giswerk. Als Madilia uiteindelijk ziet dat Linda haar de vrijstelling gunt en daarbij vertelt dat Madilia het beste is wat haar in Utopia is overkomen, verschijnt er een glimlach op haar gezicht. De ruzie van de afgelopen dagen lijkt weer vergeten en Madilia vertelt dat ze het fijn vindt wat ze zojuist gezien heeft. Het geeft me een goed gevoel lacht Madilia. Het lijkt alsof mijn vertrouwen weer hersteld is gaat ze verder. Linda moet hier hard om lachen en alles lijkt weer goed tussen de twee. Ze geven elkaar een dikke knuffel en vertrekken vervolgens naar binnen om de uitslag van Bas aan te horen. Waar we zo uiteraard op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *