Madilia en Chipp speculeren over wie er naar huis gaat

Madilia en Chipp speculeren over wie er naar huis gaat

Wie gaat naar huis denk je Madilia vraagt Chipp aan haar. Madilia antwoordt het niet te weten maar denkt wel dat Bas enorm verrassend uit de hoek kan komen. Bij Bas weet je nooit wat hij gaat doen, hij wil nu echt voor het wow effect zorgen legt ze uit. En heeft het gevoel dat Bas Johan weg gaat sturen. Ik denk dat hij twijfelt tussen Johan en mij reageert Chipp. Als hij jou kiest dan heeft hij wel het wow effect, dan zijn de tweeling zonder jou achter merkt Madilia op. Chipp denkt op zijn beurt dat het zo’n vaart niet zal lopen. Hij heeft vertrouwen in de tweeling en alles voor hun bv is al voorbereid, dus hij is er zeker van dat Demi en Fay de bv ook zonder hem kunnen runnen. Misschien stuurt hij wel zijn andere concurrenten weg, zoals Billy, Ivan, Johan of jou? somt Madilia op. De twee gissen naar wat de beweegredenen kunnen zijn van Bas en wanneer hij zijn keuze bekend gaat maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *