Baldr En Johan zijn het erover eens dat Ivan vrijstelling krijgt

Baldr En Johan zijn het erover eens dat Ivan vrijstelling krijgt

Na het beantwoorden van de vragen van Bas, zonderen Baldr en Johan zich af in het cordwood om het een en ander te bespreken. Chipp heeft Bas 2000 euro geboden om mij naar huis te sturen vertelt Johan. Baldr kan het niet geloven maar Johan vertelt dat dit echt het geval is. Dus ik ben klaar met hem voegt hij eraan toe. Dit is dan ook de reden dat Johan Chipp zijn naam heeft opgeschreven bij de vraag wie hij naar huis zou sturen.  Johan en Baldr zijn vooral benieuwd wat hun mede bewoners hebben geantwoord op de vragen van Bas. Beiden denken dat ze weleens veel stemmen gehad kunnen hebben bij de vraag wie wil je elimineren? Zo denkt Baldr dat Billy, Romy en Mehmet hem graag zien gaan. Johan denkt juist dat Baldr zich geen zorgen hoeft te maken. Ik ga ervan uit dat ik ga zucht Johan. Hier is Baldr het juist weer niet mee eens maar zeker weten doen de twee het niet. Over één ding zijn ze het weleens. Zij denken allebei dat Ivan de vrijstelling van Bas zal krijgen. Ik krijg hem in ieder geval niet sluit Johan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *