Linda heeft er geen zin meer in om de vriendschap tussen haar en Madilia te redden

Linda heeft er geen zin meer in om de vriendschap tussen haar en Madilia te redden

Madilia en Linda zijn al vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen goede vriendinnen. Maar de eerste scheurtjes in de vriendschap ontstonden toen Ivan Utopia binnenstapte. Volgens Madilia ging Linda te veel met Ivan om en liet ze haar links liggen. Linda vond het op haar beurt vervelend dat Madilia zo jaloers deed. Velen ruzies en discussies gingen vervolgens vooraf aan hun vriendschapsbreuk. De twee hebben elkaar een tijdje genegeerd maar vorige week leek het allemaal weer beter te gaan. Nadat Linda er voor Madilia was, konden de twee weer praten en lachen als voorheen. Echter lijkt dat van korte duur want de irritaties tussen de twee zijn terug. Madilia vindt dat Linda de laatste dagen erg chagrijnig is en hier heeft ze het al met meerde bewoners over gehad. Linda heeft op haar beurt juist het gevoel dat de vriendschap alleen vanuit haar komt en ze bespreekt dit met Cemal. Het is eenrichtingsverkeer merkt ze op. En dan verwijt ze mij dat ik teveel met anderen omgaat maar zij gaat met iedereen om behalve mij voegt ze er verder aan toe. Cemal biedt een luisterend oor terwijl Linda al haar frustraties eruit gooit. Ik begrijp het gewoon niet zucht ze. En heeft het gevoel dat de vriendschap zo goed als voorbij is en dit vindt ze erg jammer. Maar ik heb geen zin meer om mijn energie hierin te steken sluit Linda af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *