Johan adviseert Romy altijd voor zichzelf te kiezen

Johan adviseert Romy altijd voor zichzelf te kiezen

Billy en Romy hebben het weer uitgepraat en de twee gaan weer terug de loods in. In de opslag komt Romy Johan tegen en de twee raken in gesprek over de eerdere ruzie. Romy legt uit dat ze het moeilijk vond dat Billy niet op haar had gestemd voor de vrijstelling. Johan begrijpt dit op zijn beurt helemaal, Baldr is zijn maatje hier en zij hebben wel elkaars naam opgeschreven. Als jij daar ook vanuit gaat en het gebeurt niet, dan is het een teleurstelling voegt hij er vol begrip aan toe. Zuchtend vraagt Romy wat ze met deze situatie aan moet. Hier heeft Johan wel een antwoord op. Dan weet je wat de ware aard van iemand is en dat je dus niet op diegene kan bouwen als je dacht zegt hij. En merkt op dat Romy eigenlijk alleen Cemal kan vertrouwen in Utopia. Romy is het hiermee eens en ze besluit dat zij en Cemal samen het spel zullen moeten spelen. Maar dit gaat ook niet volgens Johan. Je bent hier alleen gekomen en je zult ook weer alleen gaan. Samen een spel spelen gaat niet legt hij verder uit. Hij adviseert Romy om altijd voor zichzelf te kiezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *