Madilia en Romy spreken af om elkaar te steunen in het spel Utopia

Madilia en Romy spreken af om elkaar te steunen in het spel Utopia

Madilia wil Romy even spreken in de caravan. Ze heeft eerder op de avond namelijk Billy gesproken. In dit gesprek liet Billy aan Madilia weten dat ze honderd procent voor de eindstrijd gaat en vriendschap hieraan ondergeschikt is. Van deze uitspraak is Madilia erg geschrokken en daarom vertelt ze het aan Romy. Ik schrik hiervan, jullie zijn zulke goede vriendinnen voegt ze eraan toe. Ja maar nu even niet meer antwoordt Romy. De gesprekken met Billy en Johan hebben Romy doen inzien dat het spel is begonnen en ze niemand kan vertrouwen. De twee dames zijn helemaal niet van plan om zo hard te spelen. Tuurlijk wil ik winnen maar dan op mijn eigen manier benadrukt Romy. Madilia begrijpt wat ze bedoelt, beiden zullen nooit een vriendschap opgeven voor de titel. De twee zijn het erover eens dat de laatste maanden lastig zullen worden voor hen tweeën en Romy stelt voor dat ze elkaar moeten steunen hierin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *