Ivan confronteert Mehmet, heeft hij over hem geroddeld?

Ivan confronteert Mehmet, heeft hij over hem geroddeld?

Als Mehmet afgelopen avond op de bank zit, besluit Ivan hem een belangrijke vraag te stellen. Zijn er dingen van mij waarmee jij het niet eens bent en dit niet tegen mij zegt maar wel tegen anderen? vraagt hij met een serieuze blik. Mehmet ontkent dit en hij vraagt verbaasd of Ivan een vermoeden heeft dat dit wel is gebeurd. Ivan knikt en vertelt dat hij inderdaad het gevoel heeft dat Mehmet over hem heeft gepraat. Mehmet blijft stug volhouden dat hij niet over Ivan heeft gepraat met andere bewoners. Als ik jou een vervelend persoon vind, dan hoor je dat van mij legt hij verder uit. Ivan begint aan zijn vermoedens te twijfelen en voor nu neemt hij genoegen met het antwoord van Mehmet. Wordt wellicht vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *