Billy hoopt dat de vriendschap met Romy de komende maanden niet te veel lijdt

Billy hoopt dat de vriendschap met Romy de komende maanden niet te veel lijdt

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. Gisteren hebben Romy en Billy flinke ruzie gehad. Hoewel ze dit direct hebben uitgesproken lijkt Billy er nog niet over uitgepraat. Ik was gisteren bijna zover om alles op te geven zegt Billy tegen Romy. En ze geeft verder aan dat ze niet wil dat hun vriendschap lijdt onder de laatste vier maanden. Romy hoopt op haar beurt niet dat ze opgeeft en zegt dat ze zich na gisteren heeft beseft dat dit pas het begin is en dat het waarschijnlijk nog veel erger gaat worden. Ik heb gisteren de verkeerde keuze gemaakt en daar voel ik mij rot over zegt Billy nog een keer. En voegt eraan toe dat als ze had geweten wat het gevolg was van haar stem, dat ze een andere keuze had genomen. Het wordt hard gespeeld en dat is niet Utopiaans benadrukt ze. Bas heeft gisteren tegen Romy gezegd dat als ze lief doet, ze niet hard kan zijn. Hij geeft Romy dan ook de tip om dichtbij haar zelf te blijven. Romy vindt dat beiden niet te lang moeten blijven hangen in wat er gisteren is gebeurd, nieuwe dag, we gaan er gewoon weer tegenaan eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *