Romy neemt de excuses van Billy niet serieus

Romy neemt de excuses van Billy niet serieus

Romy en Billy hebben zojuist kort gepraat over de ruzie die ze gisteren hadden. Wanneer het gesprek klaar is gekomen loopt Romy naar de vide om Madilia hierover in te lichten. Ze heeft haar excuses weer gemaakt net begint ze het gesprek tegen Madilia die net haar badjas aantrekt. Het is je vriendin, je kunt zeggen vergeven en vergeten, maar je kunt het wel onthouden reageert Madilia. Hoewel Billy Romy haar excuses heeft aangeboden, zei ze tegelijkertijd dat ze het spel blijft spelen. Billy heeft aangegeven dat ze de verkeerde keuze heeft gemaakt maar het vertrouwen van Romy is duidelijk geschaad. Madilia weet precies hoe Romy zich voelt en gooit daarom nog wat kolen op het vuur. Ze zegt zelf, als ze moet kiezen tussen vriendschap en spel, dat ze voor het spel kiest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *