Romy wil al het verdiende geld aan Utopia bv doneren

Romy wil al het verdiende geld aan Utopia bv doneren

Romy zit al een tijdje met een idee in haar hoofd dat zij graag wil voorstellen aan de groep. Ze wil dit idee graag eerst overleggen met Beau en Chipp en heeft daarom de twee bij elkaar geroepen. Romy wil vrijdag tijdens het centraal voorstellen al het verdiende geld aan de bv te doneren maar ze is bang dat Beau dit niet ziet zitten. Beau geeft echter aan dat zij het niet erg vindt om haar geld aan de bv te geven, zolang iedereen er maar hard voor werkt. En dan de rest allemaal naar de winnaars pot gaat Romy verder. Wat hebben wij te verliezen? voegt ze eraan toe. Chipp geeft op zijn beurt aan dat hij dit niet zal doen. Het domste ever benadrukt hij. En legt uit dat hierdoor geen investeringen meer gedaan kunnen worden. Dit omdat heel de bv het dan goed moet keuren. En vertelt dat mensen die denken dat zij Utopia gaan winnen, geen investeringen zullen accepteren, omdat zij dan hun geld zien verdwijnen. Beau snapt de kant van Chipp. Ik vind het echt het domste ever voor jullie herhaalt Chipp nog maar een keer. Hij denkt niet dat zij gaan winnen. Romy snapt haar mede bewoner maar wil er graag voor zorgen dat de pot gevuld is. Beau en Chipp proberen haar uit te leggen dat de pot toch wel wordt gespekt door de opbrengst van de loods. Ik zou het echt zonde vinden legt Chipp uit. Bas en Ivan komen hier voor de winst, dus ze zullen er alles aan doen om de pot te spekken gaat Beau verder. Je krijgt nooit alle koppen dezelfde kant op voegt ze er aan het einde van het gesprek eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *