Chipp probeert Bas ervan te overtuigen dat geld aan de bv doneren geen goede actie is

Chipp probeert Bas ervan te overtuigen dat geld aan de bv doneren geen goede actie is

Romy heeft aan Chipp en Beau voorgesteld al het geld aan de bv te doneren, zodat de winnaar van Utopia naar huis kan gaan met een flinke pot. Chipp is het hier niet mee eens, omdat hij denkt dat er dan geen geld meer geïnvesteerd zal worden en geeft Romy dan ook het advies dit niet te doen. Ga jij nog iets doen met al het geld naar de bv? vraagt Romy aan Bas. Romy legt uit dat sommige mensen wel het geld naar de bv willen en andere niet. Wie niet dan? vraagt Bas nieuwsgierig maar hier krijgt hij geen antwoord op. Chipp hoort het gesprek tussen de twee en bemoeit zich ermee. Ik zou het echt niet doen, het zou echt dom zijn man zegt hij afkeurend. En probeert uit te leggen dat iedereen voor elke investering toestemming moet vragen aan de finance. Ik zou de laatste maand alles naar de bv doen stelt hij vervolgens voor. Je gaat welles niettes krijgen voegt hij eraan toe. Bas knikt en snapt Chipp maar laat in het midden of hij het met hem eens is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *