Romy lijkt echt klaar te zijn met de vriendschap met Billy

Romy lijkt echt klaar te zijn met de vriendschap met Billy

Gisteren hebben Billy en Romy een flinke ruzie gehad rondom het stemmen rondom de vrijstelling van Bas. Na de ruzie van de twee hebben zij het weer goed gemaakt met elkaar maar toch voelt het bij Romy nog niet helemaal goed. Is het een beetje awkward? vraagt Madilia aan Romy. Romy bevestigt dit. Maar het maakt mij niet uit voegt ze hieraan toe. Maar Madilia gelooft dit niet en denkt dat het van binnen pijn doet bij Romy. Ik kan wel de hele dag sip zijn maar daar schiet ik ook niets mee op probeert ze verder uit te leggen. Madilia heeft in dezelfde situatie gezeten als Romy en weet hoe ze zich voelt. Het voelt een beetje als verraden gaat ze verder. Madilia snapt op haar beurt dat het hard overkomt bij Romy, wat zij bevestigt. Tuurlijk wil ik winnen maar ik ga niet over lijken vervolgd ze gefrustreerd. Zal het gevoel nog goed komen bij Romy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *