Beau en Linda hebben heel leuk nieuws voor de groep

Beau en Linda hebben heel leuk nieuws voor de groep

Beau en Linda hebben leuk nieuws voor de groep en roepen dan ook iedereen bij elkaar. Vervolgens neemt Linda het woord en vertelt dat Beau en zij, in het kader van Beau haar bucketlist, contact hebben gelegd met twee illusionisten. Het lijkt hen namelijk heel erg leuk om daar eens wat meer over te weten te komen. Rob en Emiel, een illusionisten duo hebben terug gemaild met leuk nieuws. De twee mannen willen op 17 februari naar Utopia komen, voor een magische avond mét publiek. Die avond willen zij vier trucs opvoeren met verschillende bewoners, dus het is zaak dat er een viertal bewoners wordt uitgekozen. De groep juicht en gilt en iedereen wil heel graag meedoen. Beau en Linda vertellen dat er een battle zal plaatsvinden om te bepalen welke bewoners er mee mogen doen. Deze zal vanavond rond 19:00 uur plaatsvinden. Yes roept Romy dolenthousiast. Welke vier bewoners gaan winnen en mogen mee doen? Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *