De tweeling vraagt aan Bas of ze zich zorgen moeten maken

De tweeling vraagt aan Bas of ze zich zorgen moeten maken

Volgende week vrijdag moet Bas een bewoner uit Utopia weg sturen en daardoor is de spanning om te snijden. Gisteren heeft Madilia van hem de vrijstelling gekregen maar wie er naar huis gaat houdt Bas nog voor zichzelf. Toch halen Demi en Fay vandaag verhaal bij hem. In hoeverre moeten wij ons zorgen maken? vragen ze hem op de man af. Bas antwoordt nuchter dat iedereen, behalve Madilia, zich zorgen moet maken. De tweeling neemt echter geen genoegen met dit antwoord en vraagt verder. Ze vragen hem of ze zich ergens op moeten voorbereiden. Bas antwoordt dat dit nodig is maar niet meer dan alle anderen dat doen. En zou het in je opkomen om één van ons weg te sturen? vraagt Fay vervolgens. Bas antwoordt dat het inderdaad wel in hem op zou kunnen komen. Volgens hem staan Demi, Fay en Chipp samen heel sterk en vormen ze een gevaar. Daarom komt het wel degelijk in hem op om één van hen weg te sturen. Hij vertelt verder dat hij, wanneer hij kijkt naar de mening van de bezoekers van de markt, ook andere mensen in het vizier heeft. Als voorbeeld noemt hij Billy, Johan, Mehmet, Ivan en Linda. De twee besluiten daarna om het over een andere boeg te gooien en proberen Bas te overtuigen van hun waarde in Utopia. Wij kunnen jou hier helpen, want wij hebben best wel veel middelen legt Fay uit. Bas laat zich echter niet zomaar uit de tent lokken en laat niets los. Het gesprek gaat al snel over de algemene gang van zaken rondom de eliminatie. Bas geeft aan dat hij het leuk vindt om de touwtjes in handen te hebben maar dat hij geen persoonlijke keuze zal maken. Het wordt te moeilijk als ik mijn emotie erbij ga betrekken legt hij verder uit. Het drietal kletst nog even verder, maar de tweeling lijkt niet veel wijzer te worden. Moeten ze zich zorgen gaan maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *