Demi en Fay zijn ervan overtuigd dat zij en Chipp als drieling super sterk ervoor staan

Demi en Fay zijn ervan overtuigd dat zij en Chipp als drieling super sterk ervoor staan

Demi en Fay hebben Bas gevraagd of zij zich, met het oog op de aanstaande eliminatie, zorgen moeten maken. Bas was niet heel happig om antwoord te geven en de twee lijken niet veel wijzer te zijn geworden. Toch hebben ze wel wat informatie bij Bas weten te ontfutselen. Ze lopen samen een rondje op het Utopia terrein om het gesprek te bespreken. Het leek wel alsof hij gewoon eerlijk was zegt Fay. Toch weten de twee niet of ze Bas wel kunnen vertrouwen. Het zou volgens hen ook zomaar kunnen dat Bas een spelletje speelt, waar zij uiteindelijk de dupe van zullen worden. We kunnen echt alleen elkaar vertrouwen benadrukt Fay. Want hoe sterk staan wij als drieling? gaat ze verder. Demi is het helemaal met haar eens. We staan supersterk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *