Demi en Fay bespreken met Chipp hoe het gesprek met Bas verliep

Demi en Fay bespreken met Chipp hoe het gesprek met Bas verliep

Demi en Fay hebben zojuist een gesprek met Bas gehad. Bas mag volgende week een bewoner naar huis sturen en de twee hebben hem gevraagd of ze zich zorgen moeten maken. Na het gesprek doen ze verslag bij Chipp. We hebben best veel informatie gekregen legt Fay hem uit. En vertelt dat Bas heeft gezegd dat hij best een van hen naar huis zou sturen, omdat ze met zijn drieën erg sterk staat. Het drietal vraagt zich vervolgens wel af of Bas volledig eerlijk tegen hen is geweest en in hoeverre ze hem kunnen vertrouwen. Al snel worden de posities van de andere bewoners besproken. Volgens de drieling staat Linda bijvoorbeeld erg sterk, omdat zij goed ligt in de groep. Maar wij staan sterk als het aankomt op stemmen benadrukt Demi. Toch weten Chipp, Demi en Fay niet wat er allemaal zal gaan gebeuren volgende week. Naar hun idee hebben ze inderdaad een sterke positie te pakken maar als ze kijken naar de rest van de groep liggen alle opties open. Hoe sterk staan we echt? besluit Chipp dan ook verward. En hoe sterk ze echt staan, dat zal alleen de tijd leren…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *