Mehmet en Beau borrelen samen en hebben een goed gesprek

Mehmet en Beau borrelen samen en hebben een goed gesprek

Mehmet en Beau bieden al een tijdje allebei een date dienst aan in Utopia. Mensen kunnen zich aanmelden voor een avond met Mehmet of een borrel met Beau. Vandaag besluiten de twee dat het tijd is dat ze elkaar wat beter willen leren kennen. Daarom komt Mehmet borrelen met Beau in haar huisje. Als de twee zijn gaan zitten barst het gesprek los. Allerlei onderwerpen worden besproken. Van de financiën, tot de kleding en de make-up van Beau, de twee praten uitgebreid over alles wat hen bezighoudt in de mini samenleving. Beau vraagt Mehmet naar hoe hij zijn contacten in Utopia ervaart en Mehmet vertelt dat hij het goed kan vinden met bijvoorbeeld Billy en Madilia. Ook komt Johan ter sprake, waar Mehmet razend benieuwd naar is. Beau vertelt dat ze het heel leuk heeft met Johan op dit moment maar niet precies weet waar het zal eindigen. De twee kletsen nog een lange tijd door en lijken het erg naar hun zin te hebben samen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *