Haalt René zijn baard eraf om met José te zoenen?!

Haalt René zijn baard eraf om met José te zoenen?!

Madilia heeft een gesprek gehad met José waarin zij aangaf niet met René te willen zoenen, omdat hij een baard heeft. Madilia laat het hier niet bij zitten en zoekt René op om uit te zoeken waarom hij nog een baard heeft.  Waarom heb jij je baard er nog niet afgehaald? vraagt Madilia hem nieuwsgierig. René grapt dat hij al dacht dat deze vraag zou gaan komen en probeert de vraag van haar te ontwijken. Hij vertelt dat een baard lekker warm is. En daarnaast misschien wil ik wel helemaal nog niet zoenen voegt hij eraan toe. Madilia negeert het antwoord en gaat over op de volgende vraag. Zou je op José vallen? René geeft aan dat hij bepaalde dingen leuk vindt aan José maar dat er ook zeker dingen zijn die hij minder leuk vindt aan haar. Wat loop je mij nou weer te koppelen gaat hij verder, maar Madilia ontkent dit. René wil onder het gesprek uitkomen en wanneer Madilia omkijkt rent René ervandoor. Terwijl Madilia nog een gesprek probeert aan te knopen zegt René dat zijn baard eraf halen voor een tongetje hem te ver gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *