Romy haar vriendschap is onherstelbaar beschadigd

Romy haar vriendschap is onherstelbaar beschadigd

Gisteren hebben Billy en Romy ruzie gehad omdat Billy de vrijstelling aan Madilia heeft gegeven in plaats van met Romy. Inmiddels hebben de twee het weer goedgemaakt maar het hele gebeuren zit Romy nog steeds niet lekker. In de caravan bespreekt ze het met Demi en Fay. Ik ben gewoon te goedgelovig geweest legt ze haar mede bewoners uit. Ze had tot gisteren naar eigen zeggen te weinig door dat er een spelletje wordt gespeeld en dat heeft haar behoorlijk overvallen. Ondanks dat ze het goed heeft gemaakt met Billy, heeft ze niet het idee dat haar vriendschap met haar weer is zoals voorheen. Volgens Romy is er te vaak iets gebeurd. Fay snapt het gevoel van haar helemaal. Jullie zijn toch hartsvriendinnen? Dat doe je elkaar toch niet aan vervolgd ze verontwaardigd. Romy vertelt daarna dat Billy Utopia zo graag willen winnen, dat ze daar alles voor over heeft. Toen ik vroeg wat ze zou kiezen als ze zou moeten kiezen tussen vriendschap of spel toen zei ze spel gaat ze verder. Nou dan is het voor mij klaar voegt ze daarna toe. Volgens Romy is de vriendschap tussen haar en Billy onherstelbaar beschadigd. Ik doe gewoon normaal tegen haar maar ik ga wel afstand van haar nemen om niet gekwetst te worden besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *