Madilia en Linda vragen Ivan op wie hij gestemd heeft rondom de vrijstelling

Madilia en Linda vragen Ivan op wie hij gestemd heeft rondom de vrijstelling

Gisteren heeft Bas de groep vertelt wie de vrijstelling kreeg en dus niet naar huis gestemd kan worden door hem. De groep heeft besloten dat Madilia de gelukkige is. Madilia is hier uiteraard erg blij mee maar wil graag weten op wie iedereen heeft gestemd en gaat daarom op onderzoek uit samen met Linda. Wie heb jij jouw vrijstelling gegeven? vraagt Madilia nieuwsgierig aan Ivan, maar hij zegt dat hij dit al duizend keer heeft verteld. Bij wie heb ik het meeste belang dat diegene blijft? vraagt Ivan zich hardop af bij zijn mede bewoners. De twee vrouwen denken hard na maar komen er zelf niet uit. Dan moet je de volgende keer maar goed opletten gaat Ivan verder. En vertelt dat de twee niet te naïef moeten zijn en mensen moeten aflezen. Er is een tijd geweest waardoor jullie bewust uit elkaar zijn gehaald voegt hij eraan toe. Ivan wil daarna niets meer met het gesprek te maken hebben en loopt weg. Madilia en Linda speculeren nog even door maar weten nog steeds niet op wie hij heeft gestemd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *