Chipp en Mehmet bespreken het gedrag van Ivan

Chipp en Mehmet bespreken het gedrag van Ivan

Ivan heeft Mehmet afgelopen avond geconfronteerd en gevraagd of Mehmet of hem roddelt. Mehmet ontkende dit en gaf aan dat wanneer hij problemen heeft met iemand hij dit op de man af zegt. Vandaag bespreekt hij dit met Chipp. Ik vond het een teken van zwakte zegt Mehmet tegen Chipp. Hij is het helemaal met hem eens. Terwijl Chipp Mehmet aanhoort over Ivan knikt hij begrijpelijk. We moeten dealen met elkaar vervolgd Mehmet. Ik snap het niet zegt Chipp vervolgens over Ivan. Ik vond het heel bijzonder, heel apart gaat Mehmet verder. Hij probeert een soort van vriendjes te maken voegt hij eraan toe. Zal Ivan nog een keer met Mehmet hierover praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *