Billy zit er doorheen en zou het liefst naar huis willen

Billy zit er doorheen en zou het liefst naar huis willen

Het einde van Utopia is in zicht en voor Billy was dit een belangrijke reden om in de mini samenleving te blijven. Zij wil maar wat graag de winnaar van het programma worden en zal strijden tot het bittere eind. Maar vandaag wordt het haar allemaal even te veel. Ze zit met Madilia in haar penthouse als Billy al snel emotioneel wordt. Eigenlijk had ik nu al thuis willen zijn huilt ze. Maar ik ben gebleven omdat ik wil winnen gaat ze verdrietig verder. En geeft aan dat ze op dit moment heel weinig motivatie voelt en het gevoel heeft vaak vanaf de zijlijn mee te kijken. Het interesseert me gewoon allemaal niets vertelt ze verdrietig. En dan maken mensen zich druk over een muurtje en het enige wat ik denk is we zijn over vier maanden allemaal thuis gaat ze verder. Volgens Billy roept iedereen dat iedereen hier voor Utopia is maar eigenlijk heeft ze niet het idee dat mensen wel oprecht zijn. En daar voel ik me niet goed bij legt ze verder uit. Madilia snapt haar  en geeft aan dat zij dit gevoel ook al regelmatig heeft gehad. Ze probeert Billy te motiveren en te troosten maar dit lijkt niet echt te lukken. Ik heb mijn hoogtepunt al bereikt snikt Billy. En ik weet gewoon niet wat ik de komende vier maanden nog moet doen hier om de afgelopen anderhalf jaar te overtreffen voegt ze eraan toe. Op dit moment is heimwee het gevoel dat overheerst bij Billy. Op dit moment wil ik gewoon niets liever dan naar huis snikt ze uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *