Johan en Beau hebben een contactverbod

Johan en Beau hebben een contactverbod

Beau en Johan hebben afgesproken een middag niet meer met elkaar te knuffelen en dat valt de twee zwaar. Ik heb af en toe een knuffel nodig vertelt Beau dan ook terwijl ze Johan verliefd aankijkt. De twee geven beiden toe dat ze het frustrerend vinden niet met elkaar te kunnen knuffelen. Omdat het gisteravond zo fijn was.  Terwijl de twee elkaar diep in de ogen aankijken komt Linda Johan aanmoedigen. Je kan het Johan, je kan het zegt ze. Johan weet op zijn beurt niet goed om te gaan met het niet knuffelen en vraagt daarom advies aan het internet. Hij zoekt een artikel op over afstandelijkheid en samen lachen ze om de artikelen. Nadat de twee de artikelen hebben gelezen knuffelt Beau Johan toch. Johan lacht erom maar wil dit eigenlijk niet en roept daarom Linda te hulp. Gaan de twee het verder nog volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *