Romy heeft weinig medelijden met Billy

Romy heeft weinig medelijden met Billy

Na haar gesprek met Billy, loopt Madilia naar Romy toe. Ze vertelt over hoe verdrietig Billy is en ze wil haar graag opvrolijken. Misschien kunnen we vanavond met z’n vieren chillen stelt Madilia voor. Romy reageert echter niet zo enthousiast als ze normaal zou doen. Ze merkt op dat ze daar niet echt zin in heeft, de ruzie van gisteren zit haar duidelijk nog zo dwars. Ze is het spel aan het spelen, dus ik ga nu niet een verrassing voor haar geven legt ze verder uit. Romy vindt dat Billy niet eerlijk is geweest over haar keuze voor de vrijstelling stem. Madilia begrijpt dit, zij weet ook dat Billy het spel aan het spelen is maar dat neemt niet weg dat ze het zielig vindt dat ze zo verdrietig is. Dit begrijpt Romy maar toch kan ze zich er nog niet bij neerleggen. Ik voel me genaaid, niet zij maakt ze nog een keer duidelijk. En stelt dat ze altijd aan anderen denkt en nu een keer aan zichzelf moet denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *