Johan wil het contactverbod met Beau nog vier maanden volhouden

Johan wil het contactverbod met Beau nog vier maanden volhouden

Johan en Beau draaien al een tijdje om elkaar heen en hebben afgesproken dat ze niet meer zouden knuffelen. Toch geeft Johan bij Romy aan dat hij gefrustreerd is. Ze wil wel knuffelen, ze wil mij kussen, ze wil mij opgeilen tot de max maar niet verder dan dat zegt hij gefrustreerd tegen Romy. Romy snapt op haar beurt niet hoe hij het volhoudt. ’s Ochtends om negen uur een kusje en ’s avonds na negen uur een kusje vertelt Johan verder. En vindt  dat Beau zich teveel aantrekt van de buitenwereld en zich daardoor laat begrenzen. Het is net een snoepje wat in de winkel ligt en je kan er net niet bij. Als je A zegt moet je ook B zeggen toch aldus Johan. Verder is hij niet van plan hard to get te spelen en wil het contactverbod vier maanden volhouden. Zal Beau zich nog bedenken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *