Senna koopt een cadeautje voor zijn vriendin Demi

Senna koopt een cadeautje voor zijn vriendin Demi

Senna en Demi hebben het al een tijdje gezellig met elkaar. De tweeling is bijna jarig en daarom wil Senna Demi een cadeautje geven. Enthousiast loopt hij samen met Beau naar de poort om daar zijn pakketje op te halen. Terwijl hij het pakketje oppakt vertelt hij aan Beau dat hij een cadeautje voor Demi heeft gekocht. Voor haar verjaardag voegt hij eraan toe. Beau is zo nieuwsgierig dat ze gelijk met Senna meeloopt naar het cordwood om het cadeau te bewonderen. Langzaam haalt Senna alles uit de verpakking en laat hij het armbandje dat hij heeft gekocht zien aan Beau. Wat lief dat je dit doet, echt heel schattig reageert ze enthousiast. En is ervan overtuigd dat Demi het leuk vindt. Wat zal ze blij hier, hier worden vrouwen blij van benadrukt ze. Toch wil Senna het armbandje nog even “testen” bij Fay en daarom roept hij haar naar het cordwood. Fay vindt hem erg mooi maar helaas is de armband te groot. Senna is gelukkig op tijd met bestellen, dus heeft nog even om een nieuwe te bestellen voor zijn vriendinnetje. Zal Demi er blij mee zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *