De finale van Utopia boeit Billy niet meer

De finale van Utopia boeit Billy niet meer

Romy heeft van Madilia te horen gekregen dat Billy er helemaal doorheen zit. En besluit toch het gesprek aan te gaan met haar. De twee lopen naar buiten waar Billy meteen vertelt waar ze mee zit. Ik ben klaar hier zegt ze stellig. Romy wuift de opmerking weg en merkt op dat ze gewoon een slechte dag heeft. Morgen zal alles er volgens haar weer anders uit zien. Maar Billy denkt er heel anders over, ze is Utopia moe en ze heeft er geen zin meer in. Die finale kan me gestolen worden roept ze verder uit. Ze hoeft niet meer te winnen en niks in de mini samenleving interesseert haar meer. Romy gaat tegenover haar staan en hamert op haar in dat ze heel goed bezig is. Ik weet dat het zwaar en moeilijk is maar dit zijn de laatste loodjes benadrukt ze liefkozend. En drukt Billy op het hart dat ze er voor haar is en haar er doorheen zal trekken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *