Demi en Fay praten niet meer met elkaar, ze hebben ruzie

Demi en Fay praten niet meer met elkaar, ze hebben ruzie

Er lijken frustraties te zijn tussen Demi en Fay en dat laten ze duidelijk weten. Senna en Chipp bemoeien zich er ook mee. Je moet niet alles zo serieus opvatten zegt Demi tegen Fay, die haar geïrriteerd aankijkt. Deem wat is er nou, je doet zo onaardig  gaat Fay verder. Chipp probeert een beetje te stoken tussen de twee zussen en dat lukt hem goed. Ik vind het echt zo gezellig op dit moment zegt Fay sarcastisch tegen Demi. Ik heb het nog nooit zo gezellig gehad hier voegt ze eraan toe. Demi lijkt geïrriteerd maar reageert niet op haar. Uiteindelijk vraagt Chipp wat er is aan Fay, die aangeeft dat er niets is. Demi probeert nog contact te krijgen met Fay maar die negeert haar. Zal het nog goed komen tussen de tweeling? Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *