Billy en Romy vinden dat José het rustiger aan moet doen

Billy en Romy vinden dat José het rustiger aan moet doen

Ik ga even de orders van José doen zegt Romy op deze nieuwe dag tegen Billy als ze haar laatste laagje mascara aanbrengt. Hoeveel orders heeft José wel niet joh? vraagt Billy. Romy vertelt dat het er nu nog dik 200 zijn. Oh wauw roept Billy uit. Als José het nu niet offline gaat zetten krijgt ze het nooit af hier vervolgd Romy bedenkelijk. Billy denkt op haar beurt ook dat het moeilijk gaat worden om alle bestellingen af te krijgen. En vraagt of José van plan is om de schaduwschilderijen offline te halen. Nee dat wil Ivan niet reageert Romy. Billy knikt begrijpelijk en zegt het wel te snappen. Die vrouw valt binnenkort neer hoor gaat Romy verder. Billy knikt en laat weten dat ze er wel bang voor is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *